lauantai 25. helmikuuta 2012

Valo kohta 2 vuotta

Kevättä odotellaan Valon kanssa. Paukkupakkaset ovat lyhentäneet lenkkejä, vaikka talvitakkikin on hankittu. Takilla on hassu, rauhoittava merkitys koiralle.
Elämämme on aika rutinoitunutta. Aamuvarhaisella lähden minä ulkoiluttamaan koiraa. Mies vie vielä toisen kierroksen aamupäivällä ennen töihin menoa. Iltapäivällä hoitavat ulkoilutuksen lapset ja illalla joku meistä. Ruuaksi on pitkällisten kokeilujen jälkeen valikoitunut Hills´in herkkävatsaisille koirille tarkoitettu
Science Plan Canine Adult Sensitive Stomach.
http://www.hillspet.fi/Products/Product.aspx?PID=22&packType=Bag
Tuntuu maistuvan. Satunnaisesti maistuvat vielä valitettavasti myös sohvatyynyt ja sohvapöydän jalat. Sohvan kahdeksasta tyynystä kuusi on parveekkeella odottamassa vetoketjujen vaihtoa ja uutta vaahtomuovitäytettä.. No, on niitä vielä kaksi jäljellä, yksi kummallekin sohvalle. Koiranmuonan ja koti-irtaimiston lisäksi Valo saa päivittäin lusikallisen luomuöljyä ja välillä vähän herkkuja ruuan joukkoon, esim. raejuustoa, hapanmaitotuotteita, keitettyä kananmunaa.

Viikolla Valo oli ensimmäistä kertaa hoidossa. Tai siis hoitajat asuivat meillä, joten mitenkään kovasti maailman ei pitänyt mullistua. Jotenkin se tuntuu kuitenkin ottaneen voimien päälle, viikonloppu on mennyt aika lailla rentoutumisen ja lepäilyn merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti